Uudisrakentajille

Rakennatko uutta omakotitaloa tai pientaloyhtiötä? Talon pohjatyöt (maatyöt) ovat olennaisessa roolissa onnistuneen lopputuotteen tekemisessä niin aikataulun kuin laadun osalta. Digger toteuttaa uudiskohteiden pohjatyöt aina tontin raivauksesta tai vanhan talon purkutöistä pihatöihin saakka. Kun valitset yhden kumppanin, joka on mukana alusta loppuun saakka, vältyt ikäviltä yllätyksiltä urakkarajojen sekä kokonaisuuden laadun kannalta.

Talon pohjien kaivutöiden lisäksi asennamme samalla perustusten vesieristeet, routaeristeet, salaojat, maanalaisen hulevesijärjestelmän sekä vesi- ja viemäriputket ja kaapelit. Toimimme yhteistyössä perustusurakoitsijan kanssa ja varmistamme urakoiden yhteensovittamisen, jolloin pääset rakentajana helpommalla.

Mikäli vasta suunnittelet rakentamista, ota rohkeasti yhteyttä niin laadimme yhdessä kumppanina toimivan rakennusinsinööritoimiston kanssa perustamistapalausunnot maaperätutkimusten perusteella. Näin voimme suunnitella ja tarjota maanrakennustyöt pienemmällä epävarmuudella ja saat kustannukset kontrolliin heti hankkeen alusta lähtien.

Kuinka paljon omakotitalon maatyöt tai pohjatyöt maksavat? Yleensä omakotitalon pohjatyöt maksavat noin 10 000 – 50 000 euroa. Lopullinen hinta riippuu esimerkiksi siitä, miten paljon massan vaihtoja tai esimerkiksi louhintaa joudutaan tekemään. Kellarillisen talon pohjatyöt ovat luonnollisesti kalliimmat kuin maanvaraiselle laatalle tai tuulettuvalle alapohjalle perustetun talon pohjatyöt. Paritalojen ja rivitalojen pohjatyöt maksavat työmaan koosta riippuen yleensä hieman vähemmän asuntoa kohden, kuin omakotitalojen.

Pohjatöiden yhteydessä tehtävien maanalaisten talotekniikkaputkistojen sekä perustusten vesi- ja lämpöeristeiden asennusten hinta riippuu niiden laajuudesta, asettuen yleensä 10 000 – 20 000 euron välille. Pihan rakentamisen hinta vaihtelee laajasti tontin koosta ja pihan tasosta riippuen. Noin 500m2 tontin osalta tavanomaisella laatutasolla hinta on noin 15 000 – 25 000 euroa, sisältäen nurmialueet, jonkin verran puita ja pensaita sekä noin 100m2 kiveystä tai asfalttia.

Hankkeen loppuvaiheessa teemme pihan rakennustyöt kaikkine vihertöineen. Asennamme myös muurit, kiveykset ja asfaltoinnit.

Olemme keskittyneet palvelemaan pientaloasiakkaita pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Maanrakennustöissä logistiikka niin materiaalien kuin työkoneiden osalta on olennaisessa osassa. Koska koneemme ja kuljetuskalustomme liikkuu jatkuvasti suhteellisen pienellä alueella, pystymme tehokkaasti tekemään niin pienet kuin isot työmaat ja mikä tärkeintä, joustavalla aikataululla.

Diggeriltä saat talon pohjarakennetyöt kokonaispalveluna!

Ota yhteyttä asiakaspalveluun niin katsotaan miten voimme olla avuksi! Tavoitat meidät sähköpostilla asiakaspalvelu@digger.fi tai soittamalla numeroon 020 730 3245