Yhteistyökumppaniksi

Oletko maanrakentamisen ammattilainen, joka haluaisi mukaan porukkaan, jossa ollaan ylpeitä työn laadusta, jossa asiakas on keskiössä ja jossa palkitseminen motivoi? Etsimme jatkuvasti uusia asiakaspalveluhenkisiä ammattilaisia vastaamaan kasvavaan kysyntään.

Yhteistyökumppaneillemme tärkein ominaisuus on kyky tuottaa laadukasta työtä sovitussa ajassa. Me huolehdimme muusta. Tarjoamme edellytykset laadukkaaseen työsuoritukseen toimivan kaluston, asiantuntevan työnjohdon, hallinnon ja asiakaspalvelun kautta. Lisäksi saat ammattilaisten tuen tekemiselle, jotka auttavat ratkaisemaan vastaan tulevia haasteita. Voit myös työskennellä omalla kalustollasi ja täydentää kalenteriasi Diggerin tuottamalla lisämyynnillä.

Yhteistyökumppanimme eivät pelkää uutta teknologiaa, sillä laadukas lopputuotteemme myös dokumentoidaan oleellisten työvaiheiden ja asennusten osalta. Teemme yhteistyötä rakennusinsinööritoimistojen kanssa, joiden kautta asiakkaamme saa tarvittaessa laadukkaat suunnitelmat ja joka auttaa asiakkaitamme viranomaisasioissa. Diggerin tiimi voi siis keskittyä siihen, minkä osaa parhaiten eli itse töiden toteuttamiseen työmaalla. On kaikkien osapuolten etu, että saamme projektit toteutettua laadukkaasti maaliin ilman että virheitä korjaillaan myöhemmin. Mikään ei ole kalliimpaa kuin työn tekeminen kahdesti.

Odotamme sinulta yli kahden vuoden kokemusta urakoitsijana salaoja- tai uudisrakennusprojekteissa joissa olet kantanut vastuuta omasta työstäsi tai laajemmasta kokonaisuudesta.

Heräsikö kiinnostus? Ota yhteyttä asiakaspalvelu@digger.fi tai soita 020 730 3245