Yhteistyökumppaniksi

Konekuski, kaipaatko lisätöitä tai haluatko nostaa tulosi seuraavalle tasolle? Etsimme uusia ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita kokoajan.

Yhteistyökumppaneillemme tärkein ominaisuus on kyky tuottaa laadukasta työtä sovitussa ajassa, me huolehdimme tarvittessa muusta. Saat tarvittaessa kauttamme Wacker Neuson kaluston, työvaatteet, kuljetuspalvelut, myynnin ja hallinnollisen puolen jos se on asia joka ahdistaa. Lisäksi saat ammattilaisten tuen tekemiselle, jos ja kun törmäät haasteisiin työmaalla. Liikkumista varten järjestämme MAN TGE tai Mercedes Benz Sprinter paketti/kuorma-auton Diggerin teippauksin käyttöösi ja osallistumme sen kuluihin näkyvyyden osalta.

Voit myös työskennellä omalla kalustollasi ja täydentää kalenteriasi Diggerin tuottamalla lisämyynnillä.

Yhteistyökumppanimme eivät pelkää uutta teknologiaa, laadukas lopputuote myös dokumentoidaan. Teemme yheistyötä Serviz Oy:n kanssa valvontapalveluista. On kaikkien osapuolten etu, että saamme projektit toteutettua laadukkaasti maaliin ilman että virheitä korjaillaan myöhemmin. Mikään ei ole kalliimpaa kuin työn tekeminen kahdesti.

Odotamme sinulta yli kahden vuoden kokemusta urakoitsijana salaojaprojekteissa joissa kokonaisvastuu on ollut sinulla. Urakkasopimukset solmitaan aina suoraan asiakkaan ja yhteistyökumppanin välille, eli oletamme että kuulut Luotettava Kumppani palveluun, tarvittaessa autamme yrityksen perustamisessa. Voit toimia myös kevyt yrittäjänä laskutuspalvelun kautta.

Heräsikö kiinnostus, ota yhteyttä henkka@digger.fi tai soita 040 150 7008