Tee-se-itse Salaojaremontti

Teemme salaojan kaivinkoneella valmiiksi viikossa. Teet ohjeidemme mukaisesti siitä eteenpäin eli asennat putket, sekä täytät ojan – hyötyliikuuntaa ja noin 15.000 euron säästöt!

Älä siis tee ihan itse. Tee vain se helppo osuus, ja samalla säästät . Kukaan ei halua kaivaa 1,00 m syvää ojaa omakotitalon ympärille. Tyypillisen omakotitalon salaojan kaivamiseen lapiolla menee noin 300h. Se onnistuu yhdessä kesässä vain jos teet töitä 8h päivässä.

Tee-Se-Itse konsepti on järkevin

Salaojaremontin hinta on monelle omakotitalon omistajalle yllätys. Miten voi maan alle asennettavat putket maksaa yli 15.000 tai jopa 25.000 euroa? Salaojaremonteissa tarvittavat työkoneet maksavat kuitenkin helposti Saksalaisen maasturin verran, ja salaojaremontteja ammatikseen tekevän on saatava kallit laitteet maksettua. Toisaalta taas, omakotitalon omistajaa ei kiinnosta kaivaa 1m syvää ojaa koko talon ympäri koska siihen ei yksi kesäloma riitä.

Olemme kehittäneet edullisen vaihtoehdon, jossa omakotitalon omistajan ei tarvitse kaivaa ojaa talon ympäri, kaivinkoneen kuljettaja tekee vain sen osuuden missä hän on ammattilainen – eli kaivaa kaivinkoneella. Omistaja tekee ammattilaisen ohjeiden mukaan itse loput!

Omakotitalon omistajan salaojaremontti valmistuu muutamassa viikossa, ja hinta on jopa 70% edullisempi kuin perinteinen salaojaremontti muiden tekemänä.

Salaojaremontin hinta – säästät jopa 70%

Riippuen hieman talon ympärysmitasta, ja onko kohteessa maanalainen kerros, salaojaremontin hinnaksi tulee vain noin 6.000 euroa. Edullinen hinta perustuu siihen, että ammattilaset tekevät salaojalle tarvittavan ojan talon ympärille, ja omakotitalon omistaja asentaa putket ja tekee täytön itse. Kun salaoja tehdään ammattilaisen toimesta. on kaadot valmiiksi oikein, ja putkien asentaminen käy näin hyvin nopeasti. Salaojan täyttäminen kevyellä maa-aineksella on myöskin nopea toipenpide.

Salaoja valmiina – ammattilaisen ohjeilla itse loput

Samalla kun kaivamme salaojituksen, rakennusalan ammattilainen kartoittaa kohteesi ja kertoo sinulle miten salaojitus tai salaojaremontti kannattaa tehdä juuri sinun kohteessasi. Teet siis salaojaremontin suurelta osin itse, mutta saat ammattilaisen ohjeet juuri sinun kohteeseen. Salaojaremontti voidaan tehdä monella eri tavalla. Tekemällä oikein turvaat talosi ja säästät rahaa.

Salaojatarvikkeet tukkuhinnoin

Saat meiltä halutessasi myös kaikki tarvitsemasi salaojatarvikkeet erikoishintaan, suoraan tukkukauppiaalta pihallesi tuotuna.

Pyydä tarjous – ilman minkäänlaisia sitoumuksia

Lähetä meille osoitteesi, saat meilta tarjouksen salaojan kaivamisesta.

    salaojaremontti-itse-hinta