Salaojaremontti

Salaojaremontin hinta ja mistä se koostuu

Salaojaremontin hinta riippuu luonnollisesti kiinteistön koosta sekä talon perustusten tyypistä. Ison talon salaojaremontin hinta on kalliimpi kuin pienen talon. Salaojemontin hinta on kalliimpi myös jos talossa on kellari. Esimerkkinä 120 neliöisen talon salaojaremontin hinta voi olla noin 18.000 euroa, josta jäisi maksettavaa noin 14.200 euroa mikäli otetaan kotitalousvähennys huomioon. (Oletetaan taloudessa asuvan kaksi aikuista, joten kotitalousvähennys yhteensä olisi 4.800 euroa.)

Samankokoinen omakotitalo, jossa on kuitenkin kellari, kokonaishinta voi olla esimerkiksi 28.000 euroa, joten maksettavaa jäisi 23.200 euroa.

Seuraavassa taulukossa on muutama suuntaa antava esimerkki siitä millainen saattaa olla sinun talosi salaojaremontin hinta.

Saat tarkemman arvoin kun otat meihin yhteyttä ja pyydät salaojaremontti tarjouksen.

Monet perheet rahoittavat salaojaremontin, joten vaikka hinta voi tuntua aluksi kalliilta, ei 100 euron kuukausimaksu enää välttämättä siltä tunnu. Kysy pankistasi, on hyvinkin mahdollista, että saat rahoitettua salaojaremontin oman pankkisi kautta.

Jotta ymmärrämme mistä salaojaremontin hinta koostuu, on hyvä ymmärtää mitä salaojaremontti tyypillisesti sisältää.

  • Pihamaan valmistelu (Työalueen siivous, mahdollisesti kivityksien poistoa, pensaiden poistoa, ..)
  • Materiaalit (sadevesiputket, pintavesikaivot, perusvesikaivot, salaojaputket, tarkastuskaivot. Tarvittaessa toimitamme myös pumppaamon sekä tarvittavan maa-aineksen.
  • Koneiden kuljetus ja käyttö
  • Kaivaminen, salaojajärjestelmän asennus, uuden maa-aineksen asennus.
  • Loppusiivous

Voit säästää salaojaremontissa tekemällä itse esimerkiksi pihamaan valmistelun sekä loppusiivouksen. Mitä nopeammin ammattilaset pääsevät kaivamaan, sitä vähemmän työaikaa kuluu, ja sitä edullisemmaksi salaojaremontti sinulle tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *